Vrijdagavond kon je in zaal ’t Hof in Herentals over de koppen lopen tijdens La Noche. Onder het motto ‘Are you ready to capture the Night’ hadden 100-en fuifnummers de weg naar de Grote Markt gevonden.



Naast DJ Rebel,  gekend van de hits ‘Celebration’ en ‘Cuba’, Moonflower, Dave Till ft DJ Priest ft MC Monkeyboy en La Noche residents DB S&S stond ook de Noorderwijkse Discohead achter de draaitafels.

Toon Luyten : Noorderwijks talent
Discohead, AKA Toon Luyten, is een muzikale duizendpoot. Hij is niet enkel dj, maar ook producer en een multi-instrumentalist. Zo trad hij al verschillende keren op samen met Nnieuws-reporter Kristof Baelus, als live gitarist van Airis, bekend van haar single ‘Wonderful’.

Toon heeft ondertussen zelf ook al enkele dancenummers geproduced, waarvan ‘Dance all night’ onlangs nog op Q-Music werd gedraaid. Dit nummer is momenteel te downloaden via I-tunes, andere nummers vind je op Soundcloud.

Oh Oh Cherso
Binnenkort zullen we meer horen van één van zijn creaties, want Toon is verantwoordelijk voor de begintune van de Vlaamse versie van ‘Oh Oh Cherso’, een realityshow van enkele Limburgse tieners op party-eiland Chersonissos.

De Netelandse luisteraars van ThalsFM 105.7 kunnen binnenkort kennismaken met Toon, als een van de stemmen van het uitgebreide ThalsFM dj-team...

http://itunes.apple.com/be/album/dance-all-night-feat.-ives/id435230601
http://soundcloud.com/d1scohead/discohead-dance-all-night

Verslag: Peter Vissers
Foto's: Peter Vissers-Kristof Baelus/Nnieuws.